Pie Рецепт приготовления пирога

Mix eggs, sugar, spices, a dried peel of an orange, a flour and a leaven. Add nuts. Cut cubes dried apricots and prunes. Strew their and raisin a flour, and add in a dough.

Oil with fat the rectangular form, put out in her a dough and bake 100 minutes. In 50 minutes to cover with a paper greased by oil.

Take out a pie from the form and to allow it to cool down. Warm up jam, to dissolve in it sugar and to cook 2 minutes. 2/3 to smear on a pie. Cover with nuts, dried fruits and to smear with the remained jam. Allow to fall asleep.

Перемешать яйца, сахар, пряности, цедру апельсина, муку и разрыхлитель. Добавить орехи. Нарезать кубиками курагу и чернослив. Посыпать их и изюм мукой, и добавить в тесто.

Смазать жиром прямоугольную форму, выложить в нее тесто и выпекать 100минут. Через 50 минут накрыть бумагой, смазанной растительным маслом.

Вынуть пирог из формы и дать ему остыть. Разогреть повидло, растворить в нем сахар и варить 2 минуты. 2/3 намазать на пирог. Покрыть орехами, сухофруктами и намазать оставшимся повидлом. Дать застыть.